myror i brallan

sjuuuuuuuuukt rastlös just nu!!!

Grill på lördagen

klockan är typ halv 9 på en söndag och jag är redan uppe, går inte sova längre när man är van vid att gå upp halv 7. Det är rätt skönt för man missar inte så mycket av det fina vädret. Läste precis på SMHI att det ska bli runt 20 grader varmt hela veckan! Det känns som vi har hoppat över våren och hamnat på sommar direkt, jag klagar inte!

Igår spelade IFK ÖSTERBYMO match mot ANEBY så jag åkte med Erik ut som skulle spela. Själv satt jag i solen och kollade på matchen med Aneby-brudzen. Förlust med 3-0 men det var väll inte så oväntat när man sätter ihop laget sådär och plockar in sånna ersättare. Erik och jag var minst sagt irriterade.

Sen skulle vi grilla i Hätte och vi fick med oss en Aneby-breeud av tre. Vi köpte engångsgrill och satte oss i kvällsolen för att grilla hamburgare. Går ju inte med stekar varenda gång. Det var myspys men jag ska köpa en egen bärbar grill tills nästa gång så vi slipper dom där kassa engångsgrillarna.
När det blev kallare åkte vi till Mimmis brors lägenhet och kollade på hockeyn.
Sen är jag är rätt imponerad av mig själv att jag inte följde med ut. Hade inget sug och the Ozkartroon kan inte göra alla nöjda har en vis man lärt mig.

jag ska nog ta mig ett varv på spåret innan jag åker över till Erik och Bexxi.

spela en sommarlåt nu! Man blir ju super pepp!

Uno Svenningsson - Vågorna

vardagsäventyr

Igår blev det grill på klipporna intill sjön en liten bit utanför Aneby. Fem små troll var vi som åt gott kött i solnedgången. Jag vill gärna se Lydias bilder efter den kvällen, vi tog lite fulbilder när tjejerna var på toa. Riktigt bra,trevligt,mysigt,roligt, gott var det iallafall!

Imorse var jag ute och promenerade med Lovisa, perfekt väder! me like!
Nu har jag precis städat lite och lägenheten ser ut som en lägenhet igen, awesome! Sen kom Jocke och plockade upp mig så åkte vi till ömohallen för att spela på stryktipset. Behöver verkligen vinna lite pengar nu, kan det inte bli torsdag så jag får mina stämplingpengar!
En liten grabb vid namn Erik tyckte vi skulle åka in till Tranås och kolla när TFF spelade sin seriepremiär idag. Så det blir nog att pendla in till den staden idag och kanske dra en fika på det.


dagens låt:

P.Diddy - Bad Boy for Life (La Mode Bad Mother Fuckas Fuckup)

dunkarlåt nr. 1

hmm

Rörigt var ordet. Ännu en kväll som började kanon men som slutade i nått helt annat.



There's a mountain between us
But theres one thing I'm sure of
That I know how I feel about you


Timo Räisänen - About you know

Aneby grizarna

okej, nu har det faktiskt hänt nått roligt man kan skriva om.

Jag och Erik hoppade in i vår gamla Volvo 940 och åkte till Aneby igår kl 12. Ett snabbt stopp på Willeys för att leta lite Gainomax och kinderägg, sen var vi påväg igen. Väl framme i den lilla staden körde vi förbi "ängen" som ligger bredvid lovisas hus.
Två små blondiner väntade på oss där, Kaffe och kaka blev först på Schemat. Kaka för mej då.
Sen åkte vi till Ica för att köpa ingredienser till kycklingsalladen och kött som skulle grillas senare på kvällen. Själv är jag ju kung på Kycklingsallad men Beccas melon kommer följa med mitt recept i framtiden.
Det hände mycket under dagen, cykla och köpa slushi, leka med kinderägg, spela galenpanna som jag nästan vann, titta på "halv åtta hos mej" som var sjukt roligt, grilla kött som inte blev grillat så vi fick fuska med ugnen. Jag och Erik åt så fort att vi fick ont i magen, vi fick sitta och ligga ner en stund för att smälta maten lite. Kvällen avslutades med " I am Legend " som tydligen var läskig, man lär sig nått nytt varje dag.haha! Men det var fint, mysa ner sig i soffan lite.
Bra dag och fler sånna vill jag ha framöver!

Idag spelade vi match mot Gripenberg i det fina vädret. Blev 2-2 som väll var ganska rättvist.
Efter det var det bara att fylla magen med Påskmat i stora lass! mums! tror jag klarar mig en hel vecka utan mat på det här.
Sen är det sjukt var rykten kan spridas här i Österbymo! Jag hade min blonda kusin på besök här för ett tag sen och vi gick en lång promenad under dagen.
Så frågade tränaren idag om jag hade vart hos min blonda tjej när jag inte hade dykt upp på träningen i torsdags. Någon hade väll sett oss och så börjar snacket gå.

Ömo i ett nötskal, lite kul och lite läskigt.

la ala ala alla

skit skit skit skit skit! HV förlorade igår och det är riktigt segt. Hatar när domaren ska avgöra matchen, de klarar inte pressen.
Så kan det vara ibland, suck!
Nu väntar en promenad i det dystra och tråkiga vädret innan frukosten. Nice att solen kommer till helgen iaf! På fredag är första gången iår på gräs, b-lags match och det ska bli intressant och se om jag blir uttagen. Hinner inte träna idag nämligen för Erikz och jag ska till Aneby hela dagen för hänga lite med Becca och Lovisa.
Skönt att få komma iväg lite, man saknar ju inte ömo direkt.

Sen har jag sökt lite utbildningar, jag har fått tummen ur! Grattis till mig! Jag ska leta lite mer innan jag är nöjd så jag har lite att välja på. Tråkigt men det måste göras, dumma finanskris!

hoppas inte det börjar regna nu när jag ska ut....

Hittade Boomfunk MC på spotify! Sjukt nostalgiskt, lyssnade mycket på dom när man var liten.

Boomfunk MC - B-boys & flygirls

soldag i tranås

I morse blev det som vanligt en promenad i solen innan frukost men lite tidigare än vanligt eftersom jag skulle med Erik och hans mamma in till Tranås. Vi gick på stan en stund medans Inga klippte sig. Satte oss på Gotteriet en stund och slängde i oss en varsin Baguette, tjötatade och läste lite Moore.
Sen fyndade vi lite på Skoshop, jag köpte ett par snygga skor för 75 kr! Inte ofta man hittar nått bra på rea annars men idag fanns det lite tur iallafall. Sen blev det ett till impulsköp men det var mycket nödvändigt! På Jysk köpte jag ett litet bord och två stolar till balkongen, klockrent att sitta där ute när solen skiner. Kommer spendera många frukostar där ute i morgonsolen.
Bordet var lite cp att montera ihop men Erik och jag löste det tillslut.

Ingen lek med tjejerna ikväll, Lovisa blev lite sjuk tyvärr. Får bli på torsdag istället!
Nu väntar match mot Malmbäck. Har fått höra att det har ett riktigt bra lag. Känns ju bra att möta ett superbra lag min första match iår.

Im back

Oj, nu är det en vecka sen jag skrev sist! Dax för lite knapprande på tangenterna igen.
Det har hänt mycket sen sist men jag orkar inte och kommer inte ihåg allt. Kan säga att helgens grillning var grym! Bra folk och riktigt god mat, sen kunde man sitta i shorts och t-shirt! Det kommer fler sånna kvällar i sommar kan jag lova!
Sen förlorade jag på Alias men det kanske inte var så oväntat, bordspel + Oskar = L for love

Idag blev det upp tidigt, springa till gymet med en proteindrink+två råa ägg i magen, sen cykla hem till gården och kapa ved hela dagen. Nu är jag hemma och väntar på att fotbollsträningen ska börja. Förhoppningsvis näst sista träningen på grus!

I veckan blir det lek med Lovisa och Becca. Bordspel någon? haha!

RSS 2.0