sorry

Förlåt...




Kings of Leon - Use somebody

I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody

Someone like you
And all you know
And how you speak
Countless lovers undercover of the street

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you


svininfluensan light!!

Då har man åkt på svininfluensan också....Nej jag skojjar! höhö! Men säg baconfeber, det låter roligare. Typ ont i halsen, seg i huvudet, snorig och hela paketet. Jag tvivlar inte på att jag gjorde rätt när jag gick hem idag. Jag höll på att sabba en deadline bara för att jag inte kunde tänka klart. Fick byta ut två dörrlister bara för att jag placerade låskistan helt åt skogen ( för er som inte vet så blir det sjukt mycket extrajobb). Hursomhelst hann jag klart på sekunden. Skåpet kördes ut och jag åkte hem.

Nu sitter man här med en kopp rykande honungste. Väldigt smaskigt, jag vet! Vad har man gjort hemma idag då?
Handlat förnödenheter, kollar på Forest Gump, sovit en stund, lanat facebook och msn, gjort tortillas för framtida luncher på jobbet. Jag har varit igång rätt bra ändå. Men jag saknar gymet nu när jag kommit igång, orka tappa allt en gång till. Jag kan bli lite nojjig när jag inte har gymat på två dagar i rad så nu börjar det rycka i tyngdlyftar-armen.

Förövrigt är jag väldigt tillags med allt. Det är väldigt mysigt här i min lägenhet när det börjar mörkna. Jag trivs här och kommar sakna den enormt när jag flyttar. Ska visserligen skjuta fram utflyttningen en månad men ändå!
Lite levande ljus skulle kanske införskaffas, synd bara att jag inte litar på migsjälv när det gäller att släcka ljusen. Nejdå, det går säkert bra...håll tummarna...

Nu var mamma här med lite kurerings grejer, i nöden kan man alltid lita på sin mamma!


Nu har jag börjat lyssna på regina spector också, snacka om oväntat. Men rätt bra.


Idol nästa!





Kommande idolstjärnor? Lägg märke till att Erik håller i mikrofonen mer hip-hop style medans jag köra schlager varianten ;)

skrivkramp snart..

Måste skriva av mig. Annars exploderar jag snart...
frågan är om jag klarar det här?...




Cheap Trick - I want you to want me

go go!

Aight! Jag är tillbaka! Go och glad kexchocklad! Måste vara gymandet som får en att må så mycket bättre. Pumpa och snacka med Henke. Det är grejer det.
Formen är snart tilllbaka känns det som.

Jobber rullar också på, mycket att göra denna veckan så tiden kommer gå galet snabbt. Me like!
Värst vad man inte har mycket att skriva nu då...

en notis är att jag inte riktigt accepterat att sommaren är slut.




Mr Avarage

Här ska skrivas lite. typ.
hmm, vart ska man börja? Den här här helgen började klockrent, jönköping på fredag och sov där till lördag. Lite tråkiga nyheter och sen var helgen inte så rolig längre. Bra att Erik fick med mig ut så jag kunde tänka på annat. Idag är det mer ont i magen men tror inte det beror på gårdagens bravader
En liten kvällspromenad rensade tankarna lite iallafall.
Jag undrar hur man bryter min förbannelse? är det silver, vitlök, you name it....

Borde ha lite mer att skriva. kommer inte på mycket just nu dock

ses och hörs


// Mr avarage

Lite tankar

Blogg Blogg och mer bloggande. Måste träna upp skrivhanden.
Imorgon är det fredag och ännu en vecka har gått till det förflutna. I nuläget vill man att tiden ska gå fort och att vardagarna ska passera så det tillslut blir helg. Men hallå? Inte undra på att veckor blir till stoft, månaderna går upp i rök och åren bara rinner iväg. Alla klagar på att tiden går så fort och vips så är man 40. Men oj vad lustigt? Ingen tar vara på tiden som är nu, speciellt inte jag.
Om man tittar på klockan en längre period går tiden lika sakta som en valros på land. Men börjar man jobba, surfa, träna, you name it! Så är vi snart 40.
En liten tankenöt.

Blev uttagen till A-laget idag, match på lördag. Men njaaa asså! Ska vi snacka lagkänsla är B-laget hästlängder före. Där är det skratt och lek även om vi förlorar med 7-0. Hade jag blivit uttagen i början av säsongen eller åren innan hade jag tackat ja utan att blinka. Men nu har jag vetat länge att jag platsar i A-laget bara att tränaren inte tar ut mig. Bara JAG vet att jag duger, det är det viktigaste!

Snart är det hejdå till lägenheten! Kommer sakna alla bra stunder, alla fester, allt härjande, alla vänner som tittar förbi, spelkvällar, filmkvällar osv....Sorgligt men som vi brukar säga, "en förändring behöver inte bli till det sämre"!



Ledsen att behöva säga dethär men alla som missade den här festen (Inflyttningsfesten) missade årets fest. riktigt riktigt bra! Början på ett grymt år!


PS. imorgon installerar jag om datorn, så håll tummarna att mitt internet fungerar som det ska sen!

återträff som närmar sig...

Den här helgen verkar gå åt skogen. Tur att nästan vecka kommer gå fort eftersom vi börjar få in lite mer att göra. För den kommande helgen blir det återträff med grabbarna ifrån lumpen. Inte hela plutonen men dom man hängde med mest. Ska bli roligt, gå på Pablo Fransisco och sen utgång i Jönköping.
Hansson-Swärd-Borg-Bergaman ute på gatorna. Då går ingen säker!

Ikväll väntar stormatchen Inter-Barcelona med Zlatan i spetsen! Hoppas på mycket mål och bra fotboll. Börjar redan få skrivtorka. Not good. Och nej, Zlatan är inte överskattad :P




Echo Sierra , vilket gäng!!:D

nr 2

UUAAAA! två inlägg, två dagar i rad! siffran två kanske betyder tur? Har för övrigt bytt mitt nr 15 på fotbollströjan till nr 2 när jag placerades som back den här säsongen. Sen så gjorde jag min bästa säsong någonsin. nice!

Sen så börjar jag bli riktigt trött på att JAG ska behöva planera in allt. Det är aldrig någon annan som hör av sig, "tja, vi åker till linköping och handlar på lördag", "ska vi leka på torsdag", "kom igen vi går ut på fredag", "vi drar med hela gänget till göteborg och partar!".
Men neeeeeej, det är jag som hör av mig. Lagom gnälligt det här känner jag :P
Så tycker jag iallafall, rätta mig om jag har fel?







Good times! :)

rutin kungen!

Nu är man verkligen inne i rutinerna.
Gå upp 05.51 på morgonen efter att ha snoozat 3 gånger, äta gröt och två mackor. Åka till jobbet, stämpla in 06.22
( nästan varje dag tajmar jag det så), byta om och sitta i omklädningsrummet med sacke och robbin till klockan slår 06.30.
Inför varje rast går jag 2 min innan det egentligen är tid att sätta sig i fikarummet. Men jag måste gå en bit så det brukar bli perfekt. Patrik har slutat kolla på klockan, han går på rast när han ser att jag går.
På frukosten hinner vi med ett parti kortspel, 11-kaffet blir det två parti eftersom ingen äter någonting ( förutom jag som äter en banan) och på lunchen kan det bli 4-5 kortspel.
Jag stämplar ut 16.04 och åker till ICA för att handla det som behövs. Oftast är det mjök, banan, bröd osv.
Jag kommer hem, sätter på datorn och spelar musik samtidigt som jag lagar mat. Efter det ett upp till Henke och sen till gymet eller fotbollsträning.
När man gjort allt det blir det facebook/msn i två timmar och sen sovdax.

okej, tänk er det nästan varje dag!...
nej jag har inte ett inrutat liv, nej inte alls.....



Är man biff får man skryta med det ;)  Den här är dock från innan sommaren.
Ni andra can just suck it!

helg

The day after tomorrow går nu på tv, ska käka lite kvällsmat till den. Lär bli senare än vanligt men vad gör det när man går kortdag imorgon! Awesome!
Då blir det åka till Carro och hänga där tills lördagen sen iväg på 40-års kalas i Habo.
Fotboll på kvällen och kanske Lovisa på söndagen. Fullt upp.

over and out

RSS 2.0