jobbbveckan går mot sitt slut

Den här veckan har gått fortare än väntat! skönt! Jag räknade med att den skulle gå segt eftersom det är rätt lite att göra på jobbet och då flyter inte tiden på som man vill.
Idag stog vi sista timmen och pratade skräckfilmer, hajar, krokodiler, sen tillbaka till skräckfilmer igen. haha! Asså det låter fel att tjöta bort tiden men annars hade vi inte haft nått att göra imorgon.
Sen skulle det ju givetvis regna när jag skulle cykla till jobbet imorse, tur att jag lånat farmors paraply annars hade jag vart våtare än en......kommer inte på någon bra liknelse..hmm

Jag gjorde en liten tabbe, beställde en blue-ray film av misstag. Jag som var sugen på att sen den filmen! får väll vänta lite till. Provade min nya rakapparat som kostade en hel del, den var grymt bra! Nu ser jag nästan fram emot att raka mig.

Imorgon smäller det! na anan anaa an sweet!
You know what Im talking about!

pöss

Hemma från Skåneland

ojoj vilka roliga dagar det har varit! Det har hänt så mycket kul att jag inte kan räkna upp allt här. Allt ifrån en bil som rullar iväg som Erik desperat försöker stoppa med händerna till en Loka som överfaller en förvånad Oskar. Bilder kommer på upp på bdb och det ligger några på facebook redan.
Resan tog cirka 3.5 timmar, worth it!

Så nu är man hemma i lilla Österbymo igen, home lame home som man brukar säga. Borde verkligen träna gärnet i helgen nu när man vart ganska onyttig några dagar. Vi får se om man kommer till skott.

Nu ska jag packa upp väskan, sjuuuuuuuukt tråkigt!

hajhaj



"I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's only me and I walk alone
I walk this empty street
On the boulevard of broken dreams
When the city sleeps
 And I'm the only one and I walk alone

My shadow's the only one that walks beside me "

Skåne har aldrig fått finare besök

Typiskt! Vi spelar sjukt bra fotboll, leder med 1-0 men sen halkar det in baklängesmål och när dommaren blåser står det 1-2. Kan nog inte bli mer orättvist. Sånt som händer antar jag, får väll skylla på att jag inte spelade när vi fick mål emot oss. hehe.

Äntligen åker vi till Lund imorgon! Ska bli skönt att komma bort härifrån och få leka med Lovisa plutten. Det är lite oklart vad som ska hända på schemat men hoppas det blir lite sol iallafall. Sen lär det ju bli sjukt trångt i hennes lilla studentlya men finns det stjärterumm finns det hjärterumm som jag brukar säga. Hursomhelst lär det bli NICE!

Nu ska jag packa, fixa matsäcken, borsta tänderna och läsa några sidor i Twilight.

Skåne here wo come!


"Kalla mig Oskar, det tji mitt namn!"

Friday Im inlove <3

Se och häppna, jag skriver igen. GALET dålig updatering. Men det har vart lite mycket nu med jobb, träning och en massa annat skräp, Jag är som de flesta vet tillbaka på Ydreskåp och det är rätt nice förutom när solen skiner utanför. Men jag ska inte klaga. Det går rätt bra, sjukt vad man minns mycket ändå. Det trodde jag inte men massa gamla mått som vi använder och i vilken ordning vi bygger satt som ett smäck första dagen. Men vissa fattar inte att jag har jobbat där i nästan 1,5  år så de ska visa mig saker som jag gjort 100 gånger. Man vill ju inte vara oartig, "du, jag kan sätta det där dörrfästet bättre än dej" typ så tänker man. haha!

Fredagkväll alltså. Planen var att vi skulle hänga hos Tobbe men han hade skärt sig ( notera min kassa svenska) och var på akuten till halv 4 på natten. Lite seg kan jag förstå, man fattar varför han ställde in. Så jag tänkte att jag kunde lika gärna tacka ja till matchen mot Nässjö och göra lite "nytta".
Fick stryk med 4-0. En fet lårkaka. Hemma kl 10. Låter säkert inte kul alls men det var rätt okej. Nästa match mot Djursdala som lär vara lite lättare motstånd.

Sen blev det "chips and dipp" även kallat "chirre och dirre" i Broby.  Lite sms-lan med Lovisa. Bad Boys och Generation kill blev det först men sen zappade farsan och jag över till Detriot-Anaheim. ASSÅ det trycket när de vann fick man ju rysningar av. Nu har jag skrivit upp på min lista "saker-att-göra-innan-jag-dör" , se en NHL match!

Vad händer imorgon då?
Gyma, SJUKT OPEPP
Plantera skog, DAMN YOU GUDRUN!
äta gratis mat, NICE!
leka med Erik, not so nice but OK.....hehe
förmodligen spendera kvällen hos Tobbe, AWESOME!

beslutsångest

De senaste dagarna har varit grymma! På ett bra sätt alltså. Valborg firades med grillning,kubb, dricka och mycket roligt folk. Lite nära att spåra ur ett par gånger men kvällen slutade bra.
Glass och sol kan man sammanfatta fredagen med, får inte glömma pizzan heller! Att äta ute gör det godare även om det var i skuggan och jag hade gåshud under mitt linne. Worth it!

Lördagen var rätt fullspäckad. Jag klämde in ett snabbt gymbesök tidigt på morgonen för att senare cykla ut till Broby och plantera lite skog. Så kan det gå när stormen Gudrun blåser ner en massa skog för oss.
Lite mat i magen på den nya altanen och sen möta upp Erik och Becca för att kolla på A-laget. Stryk fick de och brorsan stukade axeln, det svider nog en aning. Jag stack i halvtid för att hämta en liten stockholmstjej i Nässjö, Steffi är alltså hemma från London och stannar i sverige hela sommaren. trevligt!
Kvällen spenderades hos molle där vi grillade och tjötade. Vi kollade också på Grotesco som var riktigt kul, "är du goo eller?" höhö

Efter 4 månaders arbetslöshet går jag imorgon in på heltid hos Ydreskåp igen. Lite blandade kännslor men det är rutinerna, pengarna, arbetskamraterna som jag ser fram emot mest. Jag var ju faktiskt rätt duktig på mitt jobb när jag slutade så lite press känner man. Efter en vecka är man nog varm i kläderna igen.
Hela den här jobb grejen har verkligen gjort att man tvekar lite på att plugga i höst. Jag vill plugga men då måste jag ju vara säker på vad! Hej jag heter Oskar-velig Hansson.
Svårt men det löser sig väll antar jag. Kan inte någon säga vad jag ska göra med mitt liv? Orka ta sånna jobbiga beslut.
Men gnäll gnäll, nu ska jag till Konsum och köpa mig ett ton ostbågar och sätta mig hos Molle och kolla på film.

värst vad långt inlägg det blev, en urladdning kanske.

tjarå

RSS 2.0