Lördag

hejsan hoppsan!
Ska till Ica för att spela på stryktipstet med Jocke om några sekunder. Tänkte att det börjar bli tid för mig att bli miljonär, jag lovar att bjuda alla på en resa när jag är rik!

Ikväll blir det bio i Jönköping med Erik och Robbin,  vet inte vilken film men det ska bli roligt att komma iväg lite.
Men innan dess blir det hem till Päronen och slappa lite!

här kommer ett klipp från Robot Chicken, Seth Green gör parodi på en massa grejer. Kul tycker jag!


ZZZzZZzZZZZzzzzz

gäääääääsp!
Vaknade precis från en tupplur och det va riktigt skönt! Jag var ganska trött och sliten efter skogen så det kom hem en sur och irriterad Oskar till Broby. Då hamnade som vanligt familjen ivägen, sorry.
Sån kan jag vara ibland men nu mår jag bättre. En liten Erik ringde också innan jag somnat för att hämta pengar till vårt beställda paket. Ska snart få tummen ur och åka över för att hämta min keps jag besällt.

Ska ta tag i lite tråkiga räkningar och sånna vuxensaker också. Kan nog vara en bra ide.
En lite roligare nyhet är att jag har köpt en tavla som nu hänger över tvn, riktigt snyggt blev det. Hoppas den hänger kvar ett tag till för det var inte bästa spikarna. Men bra blev det!

Dag 2

Äntligen klar! Nu slipper jag tjata mer om truckkortet här, för nu är jag färdig, finito, done, klarisch osv...
Måste bara säga att Montico borde ordna upp sitt system lite, vi hade kunnat vara klara på en dag om allt effektiviserats.
Tråkigt att vara kvar til 16.00 bara för att läraren inte är där han ska vara....sådär, nu är jag klar...

Ikväll blir det Champions league hemma hos Molle! Han var en räddare i nöden igår eftersom han var den ända som hade Viasat Fotboll. Nu vet ni hur den jakten slutade för er som undrade.
Det blev 0-0 och kanske inte en så bra match som väntat men Zlatan gjorde ett okej jobb.
Men denna natt ska vi grabbar se Liverpool - Real Madrid och det kan bli intressant. Vet inte vem jag hejjar på, vill mest se mycket mål.

Var precis på gymet en sväng och latjade runt med mina vikter lite som jag alltid gör. Beach 09 närmar sig, känn ingen press nu gott folk.haha! Jag är iallafall nöjd med det jag lyckats åstakomma under den här vinterperioden.
Provade en "Rocky" innan träningen också! Råa ägg alltså. Jag vet att det låter äckligt men de slinker ner rätt hyffsat och det är det mest effektiva man kan äta om man ska bygga muskler.

Imorgon ska jag upp tidigt och jobba i skogen igen, längesen man fick en sovmorgon nu. Ovant men det funkar.

Dag 1

Då var första dagen med Truckutbildningen avklarad. Ögonlocken vägde flera ton under teori genomgången, man piggnade till efter en fika och lite frisk luft. Riktigt bra väder idag! Det gillas!
Jag klarade Teoriprovet galant, 4 fel av 50 frågor. Lite bättre än körkortsteorin där jag fick PRECIS godkänt, men varför ska man ha mer poäng än vad man behöver liksom?
Jag har klarat en uppkörning med en sorts truck och har två kvar som jag ska klara imorgon. bla bla bla palla mer truck prat..

Riktigt dåligt att ingen har Viasat Fotboll, ska man behöva missa årets match för att Viasat är sådana egoisktiska svin.
I värsta fall får man sätta sig framför dataskärmen och snällt glo på sin lilla 19 tummare.
Snacka om I-landsproblem. haha!

Nu ska jag kolla in Molles lägenhet, den lär vara lite frächare än senast jag var där.
Som Timon säger i Lejonkungen "snacka om renoveringsobjekt".

höres och synes

Svensk Neger

Blev ju lite sugen på Ac/Dc efter lite snack med Erik, jag trodde det var slutsålt för längesen. Sen funderar jag också på hur det blir med Festivalsommaren, Hultsfred, Peace and Love, Way out West? Jag bara väntar på ett grymt bandsläpp som avgör vart jag åker. Vill verkligen att den här sommaren ska bli en av de bästa på länge! 25 grader varmt varje dag och gå omkring i solbrillerna. Sen kanske skaffa lite solbränna på det!
Jag träffade tre personer idag och alla frågade mig om jag hade varit utomlands eller solat i solariet.
Jag svarade "nej, inte vad jag vet. Jag är bara är sån" haha!

Beställde en keps från Junkyard nyss, Erik och Johan beställde lite också så det blir inte så farligt med frakt priset.
Kul med nått nytt! En FOX keps blev det.
Sen gick jag och köpte en Kycklingsallad med chilli marinerad pasta, mums! Smidigt och gott, söker man upp ordet "smidigt" i ordboken hittar man en bild på mig där jag äter ICAs Pastasallad.

Måste göra klart truckteorin idag för imorgon blir det praktisk övning för hela slanten. Ska bli skönt att få det gjort och få det ur världen. Sen hoppas hoppas hoppas jag verkligen att mina a-kassa pengar kommer på tosdag! Börjar bli lite smått kris i plånboken. Håller tummarna!
Dax att göra nytta.

Söndag

oj, nu har jag inte skrivit på ett tag. Det har hänt lite mycket nu så har inte haft tid för en gångs skull.
En kort sammanfattning skulle vara, Stockholm, bio, match, skadad och melodifestival.
Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt min A-lags debut, skadad efter 5 min.
Tack vare en kass och hal konstgräsplan. Men men, sånt händer ibland.

Är riktigt sugen på att köpa Rockband! Spelade det hemma i broby igår eftersom brorsan fick det i födelsepresent.
Trummorna var sjukt svåra, gick inte ens att klara på normal. Men jag ägde loss i mikrofonen till Red hot chilli peppers - give it away! Jobbigt att det ska vara så dyrt bara men det är nog värt det.

Idag måste jag ta tag i truck teorin för på tisdag måste jag vara klar. Då blir det två heldagar i Eksjö där jag bara ska köra truck truck truck truck....and so on...
Men som sagt, perfekt extraknäck att jobba på lager när man pluggar.

updatering

Dags för lite bloggande!
Vad har hänt sen sist? Lovisa och Becca var här igår och hälsade på, det blev skridskor till att börja med. Vi lekte lite stjärnor på is och jag gav lite lektioner hur man "stannar". Sen blev det en hel del Scrubs och hamburgare till det.
 Jag och Erik älskar när vi får sån bra respons när vi lagar mat och dukar fram till tjejerna. Skönt att de förstår vad man sliter för dom. Inte alls ironisk...hehe!
Sen spårade det ur med lite dans och brottningsmatcher, en härlig kombination vill jag säga.
Jo just det! Vi fick ju storspö i bordspel också! Lika par och Alias spelade vi. Men jag tycker min och Eriks taktik "låt-tjejerna- vinna-så-slipper-vi-en-massa-gnäll " fungerade utmärkt. inga sura miner någonstans.

De fick sova hos Erik för jag skulle upp och jobba tidigt på morgonen. Röjde lite i skogen och det var skönt att få jobba igen.
Få känna att man gör lite nytta. Blir jobb där några dagar framöver och i mitt schema ska det nog fungera.

Är helt slut och hungrig efter allt jobbande. Funderar på att skippa boxersicen ikväll men det återstår att se.
Nu har jag köpt den där hunden jag skulle dressera till att hjälpa mig här hemma som jag skrev om i ett tidigare inlägg.
Han heter Pingu och lagar mat nu, det blir lasangete idag. Hoppas inte det kommer för mycket hår i maten. höhö

nehe, plugga lite kanske?

c ya

dont think!

Här sitter man och tänker för mycket. Inte alltid så bra. Skönt att man kan skriva av sig här men det ska inte publiceras. Det behåller jag själv.
Snart väntar löpning ute i kylan och mörkret, lagom lockande.
Tack vare min Chili Con carne är jag varm i magen iallafall.

tjohej

tjöt

Man blir inte allt för glad av att se hur det bara öser ner snö när man vaknar. Det räcker nu, hallå där uppe! sluta!
Vi vill ha vår nu. Får väll ta fram hårfönen och börja smälta lite snö här utanför. Det får ta den tid det tar, jag ger mig inte!
Eller salt kanske är smidigare? hmm

Intresseanmälan går rätt segt nu, svara nu folket!
Disken står och väntar, men orkar inte nu. Jag ska skaffa mig en hund och dressera den till att diska och städa min lägenhet. Det vore det bästa!
Jag hade riktigt sjuka drömmar inatt, en del bra och en del man inte fattar nått.

Blev uttagen till både A och B-laget nu i helgen, match lördag och söndag utomhus. Vi har inte tränat ute än, ska bli spännande att se hur det går.haha!
Tydligen fick B-laget svårare motstånd än A-laget. Hoppas man inte har för många skador efter den helgen.

pöösheej

Slut

Där fösvan mina invites till Calle och Hence! Vill ni skaffa Spotiy får det bli på annat sätt. puss påer

You`ve got a friend in me

Spyr snart på alla 1000 utbildningsprogram, jag ska alltså hitta ett som passar mig och det ska jag jobba med resten av livet? Jo tjena! Det är nog lättare att hitta Storfot i min garderob!
Det är verkligen en djungel det där och tiden rinner iväg, ingen stress.....hmm

Ett tips till er som inte har så mycket pengar, surfa inte på junkyard! För jag hittade sjukt mycket snyggt nu när jag inte kan köpa nått. Men mina stämpel-kort ska in idag så man får lite mer i kassan. Pengar till räkningar alltså...host host..
Jag tänkte göra som hipp-hipp, "vill du ha lite mer spänning i vardagen". Rensa alla dina sparkonton!

Vad händer idag då? gym och fotbollsträning är det ända som är bokat. Kanske skulle öva lite på Lips så jag verkligen krossar Lovisa och Becca nästa gång. Har skapat lite press som kanske var lite onödigt, men jag ska ge dom en match iallafall. Vinna över Erik är inget att skryta med ändå så det behöver jag inte äns nämna.haha!

nehe, pumpa lite då kanske! Beach 09 hear we come!

Alla hjärtans dag

Igår var dagen man ska tillbringa med sina nära och kära och det var precis det vi gjorde. Lovisa och Becca bjöd mig och Erik på fin mat i Aneby, det var vi grabbar som fick ta tag i matlagningen när vi kände att flickorna var lite ute och cyklade. Män som lagar mat, kan ju knappast bli hetare!
Senare på kvällen blev det singstar och hur man än försöker går det inte att slå tjejerna, tillslut tävlade bara jag och Erik för då slapp man bli utklassad hela tiden. Jag var visserligen nära att slå Lovisa på "pump it - the black eyed peas".....eller nja jag var inte ens i närheten.haha!
Roligast var nog när vi sjöng Fame - give me all of love, vi bjöd på dans och spex! Det filmades flitigt från tjejerna kan jag säga. Men den bjuder vi på.
Vi spelade Galenpanna också, jag kom sist. Inte så lustigt när man får sånna kassa ledtrådar från Erik.
Sammanfattat en riktigt bra kväll och jag hoppas på fler sånna framöver! Tack tjejer!

Klockrent väder idag är det! Tog nyss en promenad till Konsum för jag hade ingen frukost hemma, jag saknar mitt kylskåp hemma i Broby. Där tog det aldrig slut på någonting, fattar fortfarande inte hur det varje morgon kunde stå en ny fil där inne. Magi kanske?
 
Sitter och lyssnar på Lets get retarded - The Black Eyed Peas, tackar mitt Spotify som grävde fram den gammla klassikern.

hörs <3

Spotify <3

För er som inte vet vad spotify är ska jag förklara lite snabbt. Det är som winamp men man behöver inga musikfiler på datorn. Det går via internet.
Man har tillgång till all musik och lite till för 100 kr i månaden.
Jakob tipsade mig och jag tänkte att prova kan inte skada.
Resultatet var helt underbart, smidigt, snabbt, enkelt och supebra! Kärlek vid första ögonkastet, rekomenderar det starkt!
För dom som är emot nerladdning är det perfekt.
Jag har två inbjudningar som jag kan dela ut till vem jag vill, gratis Spotify en viss tid så det är bara att börja fjäska.haha!

Tycker jag borde få en summa pengar från Spotify för all reklam jag precis gjort! men icke!


Lite Scrubs season 5 och en frulle ala` OSKAR skulle inte sitta fel. Mums!

Glad Alla hjärtans dag!

otursdagen

Har nog inte haft någon otur idag, det har flytit på bra idag. Har varit i Tranås en sväng, gymat, ätit sallad hos Hence, spelat innebandy. Så det har varit positivt än så länge. Får se om det håller i sig.
Visserligen sitter jag och hostar, luften i Jumpasalen är inte speciellt bra. Kass luftkonditionering!
Blir väll så när man snurrar upp sina motståndare på planen, "han kan springa den där Hansson" fick man höra ett par gånger....typ i mitt huvud iallafall....

Längtar till lördagkväll då det blir fin mat hos Lovisa! Mums! Gratis mat liksom, sen är ju sällskapet rätt okej också. hehe!
Hoppas vi kunde låna bilen men det ska nog inte vara några problem.
Den äldsta sonen är alltid så ansvarsfull. Är det inte så i alla familjer?

Det är så typiskt, jag tänkte på en rolig grej förut som jag skulle skriva om. Men nu kommer jag inte på vad det var!
Börjar väll bli lite senil kanske. Blir nog sliten i skallen efter all träning. träna träna träna träna!
Motivationen är inte på samma nivå som den var för några månader sen. Fotbollen är rolig igen men annars är det väldigt dåligt. Behöver en nytänding snart. Känns lite deja vu` över det här, har säkert skrivit det i ett tidigare inlägg.
Som sagt senil.

nehe, dushca och sen Laila Bagge. Hon kanske visar rumpan igen som på repetitionen! wohoo

hörs

mys-lan

Och så var man bara två kvar. Becca och Lydia har åkt tillbaka till sitt kära Aneby och nu sitter jag och Erik i min sjukt stökiga lägenhet och funderar på middag.
Vi möblerade om lite och gjorde en stor sovplats framför tvn och en mysgrotta bredvid för skojs skull.
Det var väll inte direkt mysfilm 2009, kollade på mirrors och den var helt okej. Man blir ju inte mindre rädd när folk skriker såfort ett spöke hoppar fram, jag tror tinitusen börjar släppa lite.haha!

Boxersice blir det snart och kanske bastu efter om vi orkar, blev rätt sent igår som ni kan förstå.
Om man skulle få tummen ur då?
Galet seeg idag.....

Nu ser jag bara fram emot lördag när det blir god mat hos Lovisa och Becca. Hoppas tiden går fort!
Ska köpa med sånna gele` hjärtan givetvis! Alla hjärtans dag är det inte varje dag.

nuså! ska det hända lite här, ska väcka Erik i soffan med lite muuusik! mohaha!

hörs

sova snart....

Lite bloggande innan sängen kanske gör att man sover bättre? Precis som med varm mjölk!
Det funkar faktiskt, inte så gott men man sover som bäbis.

Jag kollade in "Made in Sweden" artisternas musikvideor på aftonbladet nyss.
Det var precis tvärtom som jag hade förväntat mej. Tjejens låt var kass och killen som jag tycker är rätt lame hade lyckats rätt bra faktiskt. Som Erik sa nyss, " lite gitarrer så är du väll frälst". Stämmer rätt bra på mej faktiskt, har aldrig tänkt på det så noga förut men det var nog huvudet på spiken.

God Natt!

träna träna träna träna

Ännu ett gympass avklarat, hoppas det finns krafter kvar till fotbollsträningen ikväll också.
Jag håller tummarna för att de är klara med byggställningen där nere så man kan spela lite på riktigt ikväll!
De som arbetade där nere tänkte väll " nej, nu är klockan 4! då går vi hem för dagen för det finns ingen som använder salen på kvällarna!"
Nu när det går bra vill man ju spela meeeeera!

Pappa bjöd på pizza idag också, onyttigt men eftersom han betalade kunde jag inte säga nej.
Blev mat med bröderna och far i Broby.
Usch,man börjar bli gammal alltså. Minsta brodern Gustav ska fylla 13 år och är i målbrottet, David fyller snart 16 och ska börja övningsköra! Akta er säger jag bara, haha!
Plus att närmaste brorsan fyllde 20 för några veckor sen. Tiden flyger iväg så det gäller väll att ta vara på tiden antar jag.
Nu vet jag att alla andra också fick sig en tankeställare för mina småbröder har alltid varit pluttar som sprungit runt och larvat sig men nu är de också stora.

Typiskt! Så ska inte Erik träna ikväll, jag som hade tänkt lägga krokben på han som hämnd för igår. Får väll sparka på Robbin eller whatever.....
Måste nog ta tag i den gammla sopkvasten för imorgon kommer Anebybor på besök. Jag förstår att de gärna kommer bort så ofta de kan. Skulle jag också i deras situation.haha!
Jag vann nästan på en trisslott förut! Det är lustigt att man alltid NÄSTAN vinner? Jag ska nog köpa en till nu, jag är ironisk för er som inte fattar. höhö

tjarå

now we`re talking

Sådär! Ny och fräsch design har kommit upp och det tackar vi Becca för.
Var lite påtiden att det skulle hända nått nytt här. Det känns lite som en nytändning, roligare att skriva...typ.

Idag har det varit en sån där fixa hemma dag, tråkigt men det måste göras.
Köpte nytt påslakan på Jysk, är alltid lika skönt att krypa ner i nya sängkläder! Fast det har väll sina för- och nackdelar, man kanske fastnar längre i sängen på morgonen. Det får bli som det blir helt enkelt!

Nu blir det lite Band of brothers och snart träning, då ska jag tunnla Erik-fezen!haha!

peace out!

Oskar polis

ojojoj, nu blev det "tidigt" upp idag också! halv 8 fick jag ge mig för sängens värme och stiga upp i kylan, jag skulle nämligen följa med Hence och kolla på polishögskolan i Växjö. Inte för att jag vill bli polis men har jag nått bättre för mig kanske? nej!
Jag har verkligen fått sug för en ny telefon på sista tiden, min gamla w800i är över tre år gammal och ramlar snart isär.
En iphone skulle sitta fint men tror inte jag har råd med den just nu.
Tänkte kolla om Skatteverket kanske räknat lite fel så jag kunde få tillbaka en slant, inte så troligt kanske. crap!

Sitter och lyssnar på lite Britney Spears och jag vet att det låter lite laaame, men hon har gjort några fullträffar på sistånde.
Circus och if you seek Amy rullar på här hemma.
Nej nu får det bli lite Elvis Presley! Det var längesen!

Det jobbiga är att jag ska upp tidigt imorgon också för jag måste köpa min lärobok från Komvux i Tranås. Är jag sugen? Nej inte för fem öre.
Idag är det en vecka kvar till Zlatan Ibrahimovic ska spela mot Milan! Nice med lite derby. Surt att man inte har Canal + längre men det är väll bara att tjuvkoppla nånstans? "Cut the blue wire" som de alltid säger i filmens värld.

Vad ska man göra nu innan man hoppar i säng? Kolla lite på Youtube,Blocket och kanske Aftonbladet.
Alla ord som jag skriven med fet text är till för ett litet experiment så det är inget ni behöver oroa er för.
Hoppas det funkar nu. haha!

Hittade en gammal goding på en av gymets skivor idag.
3 doors down med Here without you




Cup

Steg upp 05.00 idag för att spela fotbollscup i Ödeshög. Hålan som gud glömde skulle man kunna säga, mitt ute i ingenstans. Nästan som Österbymo.haha!
Jag är glad att jag inte åkte med Elmar, han hamnade i diket! Vägen var knappt plogad.
Vi vann två matcher och förlorade två, det var precis så vi inte gick vidare. Men då hade vi fått vänta i nästan 6 timmar på nästa match så jag tror de flesta vara glada att få komma hem.
Jag var ju smart och glömde min mobil i bilen som jag åkte med, det var bara att sätta sig vid msn och ta reda på vart han bodde. Jag kunde ju inte ringa någon liksom.
Det gick bra tillslut så nu får ni ringa hur mycket ni vill (efter min eftermiddags tupplur förstås).

Eftersom vi dissar Parken ikväll blir det bio för hela slanten.
Benjamin button ska vi se, hoppas den är så bra som alla säger.
Tänkte packa ner lite näsdukar till Becca och Ester, Erik du får en handduk att gråta i. haha!


Här är en låt från Nickelbacks senaste album Dark Horse
Låten heter Burn it to the ground
GRYM! (Swärd du får stryk om du säger att den här är dålig!)




Broby bloggande

Tror jag börjar med en klockren kommentar från Scrubs, den passade så bra när vi duschade i shorts häromdagen.
"Shower-shorts, for the man who has nothing to hide. But still want`s to" - JD

Jag ska också meddela att min blogg snart kommer se lite roligare ut. Jag har anlitat en designer som ska totalrenovera den här tråkiga blogg ytan. Blå rosor är nog inte riktigt min grej.
För er som läser Smålandstidningen eller Tranåstidningen kan slå upp sidan 13 och läsa igenom "Inne-listan".
Kul att dagen efter jag och Erik färgade håret mörkare står det i tidningen att det är trendigt att färga sig mörkt.
Dom där paparazzina är verkligen hack i häl på oss. haha!


Det blir ingen låt som jag tipsar om nu. Sitter inte vid min dator så det kommer senare idag.
Gym och Innebandy väntar snart och det kan nog bli roligt. Hoppas det blir målvakter och lite muuusik!

Oskar signar ut

Roasted-Chestnut-Oskar

Eller Kastanj bruna oskar på svenska. Lite spänning i vardagen tänke Erik och jag så vi tog och färgade lite hår ikväll.
Alla som är vana vid blonda Erik kommer att få vänja ögonen för en brunett istället.
Jag vart lite orolig när min färg blev orange i flaskan, kul att se ut som apelsin i huvudet. Men det blev bra så ingen behöver oroa sig.
Den här kvällen har vi tränat Boxersice där jag förövringt hade en riktigt jobbig löpduell mot Elmar. Det var bara på skoj men sen var man helt slut och orkade knappt vara med resten av träningen.
Vet inte vem som vann, det var jämnt i mål. ( jag vann) haha!

Sen blev det ett samtal till Lovisa och jag förlorade ännu en gång i "sms-till-becca-tävlingen". Jag fuskade men vann ändå inte, då är det nått som inte stämmer. Revanch snart säger jag bara!
Det blev en avslutning framför tvn med Band of Brothers, älskar den serien! Dom borde göra mer sånt!
Lätt bättre än OTH!hahahah!

Jo jag nämnde i ett tidigare inlägg om att man kanske skulle ha ett litet tema i bloggen, inte bara snacka om vad som hänt och vad som komma skall.
Jag ska testa med att tipsa om en bra låt framöver.
Musik är ju livet! Sen är jag känd för min grymma musik smak. Nej jag inte ironisk, kanske lite.


Den här låten hittade jag i Absolute Dance Winter 2009
Lyssna hellre på låten än kolla på videon. Bra techno låt. Enjoy!



Kendi - Connected




Mozilla can go to.........

HATAR när mitt firefox stänger ner sig och jag måste skriva om allt igen! Jag ska börja kopiera efter varje mening.
Tänk om världens bästa blogg inlägg försvann nu? Skyll på mozilla Firefox!
Då ska vi se, vart var jag? Jo just det!
Trycket från mina blogg fans har varit massivt nu när jag inte skrivit på ett tag och jag är inte den som är den.
Men jag har haft lite att göra för en gångs skull. Det var ju inte vem som helst som besökte oss liksom!
Ni kan läsa allt på Eriks blogg vad vi gjort för min tid är för dyrbar för att skriva ner allt igen Gwiazda.blogg.se
Jag måste diska som exempel! Sen vill jag också tillägga att jag inte alls är sämst på fia med knuff, ni fattar när ni läst.

Snart blir det boxercise och färga lite hår, funderade på lila men jag tog platina blont. Nejdå, så kul ska vi inte ha!
Ni får se vad det blev nästa gång vi ses!
Såg Jessika på ICA för andra gången i rad också. Funderar på om hon bor där nu? Hon lär inte svälta. haha!

Hittade en ny bra låt förut, älskar när man gräver fram en ny guldklimp. Nu var det Erik som gjorde det men jag vill ha lite creed också! De ska vara förband till AC/DC.



natt skrivande

ojoj, vart ska jag börja?
Jo jag blev uttagen till en fotbollscup i Ödeshög nu i helgen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, det kommer verkligen inte bli lätt. Är inte så sugen nu men jag vet att förra året blev jag skit arg och besviken för att jag inte blev uttagen.
Så är det ibland!
Vad ska man skriva om mer? Jag fick lära mig på Teknikprogrammet att inspiration det svettas fram! Så det är bara att köra.

Det är alltid kul när man nämns på andra bloggar så jag tänkte skriva lite om folket runt ikring.
Vill tillägga att ingen får bli sur om jag glömmer nån. Jag är bara människa trots allt.
 
Erik din guldlockiga slyngel, du borde laga min lampa som du tog sönder! Även om du bara tryckte på lys-knappen.haha!
Jag blir alltid lika trött på Robbin när han fiser på träningarna, det luktar verkligen död katt som har ätits upp av en isbjörn och sen spytts upp igen! Men Robbin är Robbin såklart, vi gillar dig ändå!
Jocke träffade jag idag också. Rolig prick men man ser han inte så mycket om dagarna. Bara att komma  ner till lyan!
Hence skriver jag lite med på msn nu, han har inte kunnat gyma nu när han tatuerat knät. Men det börjar bli dax igen tydligen och det är bra. För det är inte kul att gå där själv och prata med sig själv. Jag kan ju gå och spegla mig men det är roligare med sällskap.
Vill också tacka Calle G för skjutsen hem från träningen, guld värt! Han har bra humor den pågen.
Imorgon kommer Becca! Vad skulle man göra utan henne liksom? typ grym tjej!
Jag vill inte låta elak nu men det är nästan bra att Lydia blir arbetslös för hon är jämt upptagen med nått. Nu hinner man ju leka lite mer kanske?haha!
Sen hoppas jag det löser sig för Michis vad det nu är hon har det jobbigt med. Alla har sina svackor tyvär.
Avslutar med Lovisa, hon har också haft det jobbigt idag men efter regn kommer solsken!
Det bara sprudlar pepp och annat gojs känner jag.

Sådär! Nu har jag dödat lite tid och blivit lite tröttare. Sängen väntar snart.

Jag funderade på det där Erik skrev i sin blogg om att man skulle ha nått tema eller nått.
En grej som man är intresserad av. Frågan är vad som skulle passa?
Det måste vara nått som är lite banbrytande men det är inte lätt. Det fula är att jag skriver säkert bättre än blondinbella men hon tjänar massa pengar på sin skit blogg. Livet är orättvist.
Nej inget negativt nu! Jag är positiv!

Ingen på msn nu och jag har kollat igenom alla sidor så det får bli läsa bok! "Belgarion" väntar på sängbordet.
jaja god natt nu!


jo för det är Bäbis Becca som kommer



Band of Brothers

Ett hastigt inlägg såhär innan träningen bara.
Var hemma hos päronen en snabbis idag och hämtade diverse saker. Bland annat min Band of Brothers box!
Hoppas inte det blir för sent ikväll som jag lovade mig själv! Risken är helt klart större nu.





dygnsrytmn

Måste verkligen försöka vända tillbaka lite på dygnet. Har blivit en hel del sena kvällar framför msn nu men det är oftast roliga konversationer! Men fick lida för det idag, så ikväll ska det bli aningen tidigare i säng.
Jag va nyss hos världens mest opositiva studievägledare. Kändes som han var mer ute efter att hita fel och brister.
Du har nog valt fel jobb tänkte jag! Blir så trött på negativa människor. Det är väll logiskt att man blir det kanske? haha!

Sen handlade jag lite frukost, bla annat apelsinjuce! Den som uppfann den drycken borde få nobelpriset! Mums.
En annan sak jag vill nominera till nobelpriset är mjukisbyxor. Eller som vi säger här, IFK-byxor.
Varför kan inte jeans vara lika sköna?

Får se vad som händer idag, borde fundera ut någon middag. Erik kanske skulle bjuda den här gången?
 Den där berömda kebabtallriken slog ju stort förra gången!
Eller så kommer min "sambo" hit och lagar mat?haha! Finns många alternativ att välja på.
Sen har jag en surprise till Lovisa men det tar vi sen! mohaha!

Nehe, om man skulle göra lite nytta? surfa lite kanske?..

Måndag

Nu har Erik och jag kommit hem från Eksjö och är nytatuerade båda två. Det blev en naken tjej på ryggen.
Det gjorde inte alls så ont som jag trodde att det skulle göra. Det kostade bara 2400 kr och killen som tatuerade var riktigt rolig! Nej jag skämtar! måste nog ringa mamma, efter hon läst det här lär hon ha svimmat! Bara hon inte slog i nått hårt i fallet.haha! Jag är en sån snäll son ibland.

Det är nästan galet vad skitigt allt blir nu när jag är hemma och inte jobbar, fick dra över allt med damsugaren igen!
Jag trodde vi hade en deal Becca? var det inte du som skulle ta hand om allt sånt?
Jag har fixat sommar jobb ifall jag inte får nått innan sommaren. Vaktmästare blir det igen! älskar det jobbet, så fritt och att vara ute på sommaren är inte fel heller. Förhoppningsvis kommer många kompisar också jobba som vikarier så vi blir ett glatt gäng.
Jag funderar på om man skulle tjäna lite pengar som gatumusiker tills dess. Jag kan ju spela smoke on the water på gitarren. Alltid nått! Hur svårt kan det vara liksom?
Kom förbi konsum och skänk pengar till en fattig stackare!

Gym och fotboll väntar senare på dagen. Hoppas jag har lite mer tur på gymet där här gången!
Motiveringen är inte på 100 heller som den brukar vara. Jag tror jag ska testa nått nytt. Typ judo kanske? eller curling?
Inte så troligt kanske! höhö

Oj, nu ringer det i telefonen! det är sångaren i ACDC, han säger att jag fått VIP biljetter! schysst! In your face Erik!

nehe, im off!

tidsfördriv

Medans jag väntar på att South Park ska bli färdig tankat så lägger jag ut ett hastigt inlägg.
Jag vill också säga att jag inte alls är avis på Erik, jag hatar ändå ACDC.........typ inte....

aja, kolla den här. älskar när han börjar snurra runt som om det vore hur lätt somhelst.




tiden flyger iväg

Galet! Det är redan februari, en månad av 2009 har paserat sjukt fort! Blir nästan lite deprimerad, man har ju inte åstakommit speciellt mycket direkt. Men det är ett steg närmare sommaren och det är ju positivt!
Att bara få gå omkring i linne och shorts hela dagarna. Det gör jag typ nu också men inte samma sak kanske.

Såg Valkyria igår på bio i Vetlanda, det var lika lätt att hitta dit som att hitta en isbjörn i en snöstrom.
Men det löste sig och vi kom precis när den började. Intressant film faktiskt. Det blir alltid roligare när filmen är baserad på en verklig händelse.
Blev donken på hemvägen och nu borde jag nog sluta med flötet en stund.
Kanske skulle prova GI metoden, jag fattar inte vad den innebär men det borde vara nått bra? GI kanske står för Grymt Imponerande - metoden! Då måste den fungera?

Påtal om mat! Jag ska snart på tre-rätters med släkten och herr arbetslösa Oskar tackar inte nej till gratis mat.
Det vet de flesta vid det här laget. Propert klädd ska man väll vara också. Får nog bli väst idag!
Föresten Erik, du kankse ska hjälpa till med disken snart? Med tanke på att du har ätit här lika  mycket som jag den här veckan. haha! Pommesen ser inte så god ut längre och de börjar bli lite gröna.

sådär, nu blir det en liten frulle och sen bär det av. Kanske ska ta med boken på resan? vi får se.

C yaaaa

RSS 2.0