after work stuff

Torsdag alltså.hmmm. Dagen gick förvånansvärt fort på jobbet idag! Det gillar vi för nu är det bara en halv dag och sen är det FREEDOM! wohoo! Vi skulle göra nått på fredag men det är inte bestämt vad. Sova på saken kanske.
Inte en ända människa hade tid att fika eller hänga med till Tranås så jag fick åka själv. kul!..nje..
Köpte massa mat, två filmer på hemmakväll och lite annat. Har också betalt alla räkningar. Den som uppfann räkningen ska jag nog skicka en torped på! Sen ska givetvis alla räkningar komma på en gång. Nu när jag ska leva loppan på semestern :(

En kul grej hände, lyckades spruta ner mej med Lokan en gång till! Okej om man lyckas en gång...men inte två!
Humor på hög nivå!

måste fixa lite bättre musik till bilen tror jag. lite lame att välja mellan Simons House musik eller gammal skit.
Men några goa hittade jag. bland annat cheap trick - I want you to want me ,  sjukt enkel text som blir så bra

nehe. godnatt alla glada och oglada

Midsommar

Har haft en grymt bra helg! Jag ska inte skriva någonting om lördagskvällen för den var rätt så mega lame!
Men iallafall, Torsdagskvällen innebar grabbkväll uppe hos molle. Blev film och NHL spelande, riktigt bra spel. Sen är jag ju rätt grym själv.höhö

Men fredagen var helt klart bäst. Det blev inget öland och tur var väll det. Erik blev sjuk så vi stannade hemma och firade med tjejerna ute hos Bax. Erik, jag, Becca, Lovisa och Alexandra började med att äta god mat. Så mycket som jag åt ska inte vara möjligt, men musklerna behöver mat antar jag ;)
Sen blev det en massa lekar och annat skoj, Jag och Becca fick stryk i Alias bland annat. Tack vare uppehållet kunde vi vara ute och spela lite mer spel. Kub och pinnboll. bra grejer det där.
Sen när alla började bli sega satte vi oss och myste framför tvn till några svenska filmer.
Ska man sammanfatta så var allt riktigt trevligt förutom vädret som inte riktigt vill sig.


















......

Jag tror jag har hittat ordet jag hatar mest av allt! denna jobbiga fras tär på en! men samtigit ska man väll acceptera det. jaja, ett steg i taget.

sena nätter

hej och hå! Klockan börjar bli mycket och det är riktigt mörkt ute nu. sjukt! Vad gör jag uppe egentligen? Det verkar inte bättre än att det är Stanley cup final om ca 30 min. Sängen ser galet lockande ut....får se om jag orkar traska tillbaka till grabbarna.
Vi lämnade en redan utdöende firmafest för att sätta oss i Gurras soffa framför tvn. Men jag och min mage har ju våra dispyter. En mikropaj, ett glas loka och en banan gjorde susen! Så hamnade jag här....just nu 50% att jag somnar här och nu.haha!

Jag har tillbringat eftermiddagen med Erik och Anthon i Tranås. Jag köpte en kamera! Två filmer och sen lite gott och blandat. Vad gjorde vi mer?...Jo typ världens godaste hemmagjorda pizza! Den slår det mesta må jag säga!
Sommaren ska dokumenteras och vi har redan börjat lite lätt men det kommer upp senare.

Jag kände precis att mitt kylskåp luktar marknadsgodis ännu mer än senaste jag öppnade. Man blir ju sugen på att ta en liten liten bit bara....hmm får se ;)

En fågel viskade i mitt öra att Becca hade ordnat allt inför lördagkvällen, det tycker jag låter bra. Det lär ju bli ganska super kul har jag bestämt!



Godnatt! Liveblogg med OSKAR mitt i natten, mitt i ömocity

Helg <3

Efterfrågan är ju såååååå stor att jag måste ge med mig. Här kommer ännu ett intressant inlägg om Oskar otroliga liv! wohoo!
vad jag gör nu? Jo jag lyssnar på spotify och skriver med folk på internet. funkar för tillfället.
Jag har moppat min lägenhet för tredje gången sen jag flyttade in hit. Förste efter min inflyttningsfest och andra var innan vi skulle ha pyjamasparty med Becca och Lydia så det kändes lite frächare när vi ändå skulle sova på golvet.

Vädret är fortfarande sjukt tråkigt, men lika glad för det är jag. nana ana ana
Ikväll blir det säkert film, Van the man förmodligen. Längesen man såg den gamla klassikern.
Inte riktigt lika pepp på att stå i ett stånd på marknaden imorgon, men det positiva är ju marknadsgodiset. Det är livets godis! mumma!

En hemmagjord pizza väntar! sen kanske man får tjöta lite med Steffi ikväll.




the dudes in Lund

Kommer saknar den här grabben ikväll (Lördag)! :(


sådär! är du nöjd nu Lovisa!?

btw, twitter is the shit :P höhö


puss


RSS 2.0